Agenda August 2012 CCHE Retreat

Colorado Commission on Higher Education
Annual Retreat Agenda
August 2-3, 2012
Colorado Mountain College
Glenwood Springs, Colorado

Agenda

THURSDAY, AUGUST 2, 2012

11:00 – 12:00p Presentation and Discussion (1 hour)
Topic: Financial Aid in Colorado
Presenter: Celina Duran, Director of Financial Aid, DHE
12:00p - 1:30p Lunch and Presentation and Discussion (1.5 hours)
Topic: Financial Aid in the U.S.
Presenter: Dr. Sandy Baum, Senior Fellow, George Washington University Graduate School of Education
1:30p – 1:45p Break
1:45p – 5:15p Discussion of Master Plan Feedback from Campuses      (3.5 hours)

FRIDAY, AUGUST 3, 2012

8:00a - 9:00a Discussion of Master Plan (1 hour)
9:00a – 10:15a Presentation and Discussion (1.25 hours)
Topic: National Best Practices in Financial Aid
Presenter:  Dr. Nate Johnson, HCM Strategists
10:15a- 10:30a Break

 

10:30a – 12:00p Panel Discussion (1.5 hours)
Topic: Financial Aid on Campus
Presenters:  
Ellie Miller, Financial Aid Director, Regis University; James Broscheit, Financial Aid Director CU-Denver; Curt Martin, Financial Aid Director at CMU; Karla Nash, Financial Aid Director, CCCS.
11:45a-12:00p Break
12:00p – 3:00p Working Lunch & Discussion (3 hours)
Topic: Complete discussions on master plan